Дизайн на малка кухня: основни правила

Моят апартамент е най-красив. Коя жена или собственик на жилище не мечтае да изрече тези слова? Цените на недвижимите имоти са доста високи.

Затова ако искате да оптимизирате своя дом има и по-лесни начини да го сторите. В този случай, правилно избраните мебели, осветление, цвят на тапета и няколко трика, могат да спасят положението.

Дизайнът на малка кухня обикновено се свежда до минимализъм. Стилно съгласуваните комплекти, мивки, подпрозоречни нюанси или щори ще направят приятна атмосфера за закуска и вечеря.

Така ще забравите за претъпкаността завинаги. Тук от полза ще е и фирма Konkurenti, която работи на най-ниски цени.

Дизайн на малка кухня: основни правила

Ремонти от нула – изберете само леки плочки, подови настилки, гипс и тапети. Картините по стените трябва да са малки, да се избягват големи модели.

Погрижете се за осветлението на няколко нива. Добавете стилен полилей с прожектори. Осветлението е желателно да регулира в интензивността. За семейна вечеря, светла и за романтична вечер, изберете заглушена светлина.

Обърнете внимание на чуждестранните стилни мебели. Те са по-силни и изглеждат много впечатляващо.

Мивката с шкафове трябва да са многофункционални. Запазете всеки сантиметър свободно пространство и използвайте рационално.

Понякога с малки промени, внасяне на някои нов детайл или изнасяне на нещо старо, освежаване с други светли цветове, кухнята може значително по-различна. Може да оптимизирате пространствата, а кухнята да стане по-приветлива, просторна и приятна.

 

 

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.