Водещи тенденции в интериорния дизайн през 2019 година

Нова година носи не само радост и забавление, но и нови тенденции в света на дизайна. izvozva.bg ще ви каже какъв ще бъде модерният интериор през 2019 г. и какви тенденции ни очакват през следващия сезон.

Модни интериори 2019: индивидуалност или лоялност?

Интериорните тенденции през 2019 г. казват, че стилният пространствен дизайн не е просто красив дом, а по-скоро проява на индивидуалност. Персонализацията е завладяла умовете на дизайнерите и се използва активно в модерните жилища. Какво означава това?

Дизайнът на жилището трябва да отразява начина на живот, както и да подчертава характера на собствениците. Това означава, че човекът и неговите нужди ще доминират в модерния интериор, а всички дизайнерски решения ще се подчиняват на неговите вкусове, хобита и хобита.

Можем спокойно да кажем, че индивидуалността е основната тенденция на 2019!

И тъй като всеки човек има своите предпочитания и видения за красивото, еклектизмът ще бъде в мода. Неслучайно изтъкнатите декоратори твърдят, че смесица от стилове и тенденции в интериора най-добре изразява личността и нейните страсти.

Те призовават да пренебрегват тенденциите, по-скоро лоялни към лечението на модата, и да обръщат повече внимание на емоциите си, които трябва да бъдат основни в дизайна на кухнята и банята, спалнята и хола.

Въз основа на тези убеждения имаме друга тенденция, която ще бъде популярна през 2019 година.

Емоционалният дизайн е неоспорима тенденция, която заема първо място в класациите на най-модерните решения в интериора.

Забавни щампи на тапети и текстил, ярки мебели и колоритни ястия, картини с иронични сюжети и плакати със саркастични снимки.

И ако вярвате на създателите на тенденции в областта на интериорния дизайн, то това е чувството за хумор, което ще постави тон и ще стане основният моден „трик“ в дизайна. Всичко, което се харесва и предизвиква усмивка, трябва да изпълва интериора като позитивен подарък в модерната къща.

Но независимо, колко популярна е индивидуалността, модата „работи“, като определя всяка година тенденциите, на които трябва да се подчинява съвременният дизайн.

Ако и вие сте готови да се гмурнете в света на модния дизйан в интериора, заочнете с шлан и безпатно изхвърляне на старите мебели.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.