Направи си идеи за реставрация на мебели

Направи си идеи за реставрация на мебели

Винаги сме изненадани и се възхищаваме на работата на професионални дизайнери. Изглежда, че простите неща в умелите ръце се превръщат в истински шедьоври на дизайнерската мисъл.

И какво е изненадващо, казвате, защото за тях реставрацията на стари мебели е част от професията. Всъщност определено количество знания и опит дават на майсторите ясно предимство. Ако обаче говорим за възможността да се опитате в този въпрос на обикновен човек, то това също е реално. Просто трябва да положите малко усилия и да станете креативни. Опитайте да реставрирате старите мебели и сами. Ако мисията се окаже невъзможна, то лесно може да потърсите нас. Предлагаме силно евтини цени.

Какво ще възстановявате?

Можете да вдъхнете нов живот на абсолютно всеки битов предмет. Като започнете със стари мебели и завършите с кухненски прибори. Например, стар чайник или оригинална саксия за цветя. И като креативни плафони за полилея, чаши които събират прах на тавана, са напълно подходящи. Разбира се, възстановяването на мебели, в умелата ръка на майстора, може да не изглежда трудна задача. Достатъчно е да приложите въображение.

Обект на вашето творчество може да бъде и стар шкаф, скрин, маса или други големи мебели. Меките столове, като правило, се нуждаят от ново покритие, а хладилникът или вратите винаги могат да бъдат пребоядисани. Но това ще изисква някои инструменти.

Какви материали и инструменти ще са необходими?

За да гарантирате, че реставрацията на мебели, направена сама, която се е превърнала в интригуваща идея, не ви излиза от главата, уверете се, че разполагате с необходими инструменти. Например, за да приложите техниката на състаряване, ще ви трябва:

– шкурка за избърсване на горния слой;

– устройства за отстраняване на стари покрития;

– боя на водна основа;

– четки;

– кракел лак.

В техниката на състаряване като правило се използват класически цветове. Тъй като такива мебели изглеждат логични в ретро интериора, Прованс и, разбира се, реколта. След като сте решили основния цвят, също е необходимо да си набавите по-светъл нюанс. Тази комбинация създава ефект на избледняване.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.